Geng Blogger

Saturday, 25 February 2012

TEBIAR :'(

Assalamualaikum 
:'((((((((((((((((
Kesedihan datang melanda diri...
Haaaaa,,ni laa orang tua-tua cakap , hidup ni jangan happy sangat , bila dah happy2 lepas tu mesti menangis . Tapi aku tak la sampai menangis bukan apa aku memang susah nak menangis kecuali aku terlampau marah atau geram je . Tapi kalau aku sedih aku akan cuba sorok kesedihan aku tu tak nak laa orang tahu aku sedih. 
Tapi hari ni memang rasa betul2 terbiar dok dalam bilik ni menjelang roomat tercinta meninggalkan aku :(
Dah seminggu dah macam ni. *mungkin sekejap lagi aku akan gila ! haha
Hidup aku tak terurus weh , Siapa tak ada keja dan boleh  uruskan aku ??*sangat memerlukan . haha  dah2..
Awal aku bangun hari ni. pukul 12 tengahari haa , awal kan ? *niat hati nak bangun esok pagi je terus .haha
Actually penat berjimba semalam ta habis lagi.. ngeeee.Alasan cover !


Okay, sekarang aku nak umumkan yang aku belum makan lagi :'(
Iwan call tadi tanya dah makan ke belum . Sedih aku,,,sebab aku memnag cepat tacink bab makan ni . Perut lapar memang buat aku hilang mood . *budak kuat makan . 
Haaa kalau dulu setiap kali mkan ada orang teman iaitu roomate tersayang ni ..

-----)




Budak gemok ni memang kuat makan *


And aku addict giler kat benda ni . Bandunglaici addicted !!

Warrrrgghh,,lapar . sape nak teman au g makan niiii ??


Pergi sendirii laaa .. mesti batak giler aku jap lagi.. nak makan bebanyak . papai :)


6 comments:

  1. cik misi comel... follow u dear... nice ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. im done follow you back dear cute ..:))

      Delete
  2. jgn bersedih ek.. klu awk sedih2, cpt2 taw contact roomate awk ;) msti dia mgingati awk mcm awk mgingati dia gak ;)

    ReplyDelete
  3. sedap nyer air tu...makanan tu..nyum nyum

    follower ke 59

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe . kalau lapar memng semua sedap hikhik . thanks cz follow . btw,, done follow you dear :)

      Delete
  4. amboiiii..ehh yunk..ajar nuru pakai shawl satin coklat tu..cntek laa..pelisssss

    ReplyDelete