Geng Blogger

Sunday, 8 April 2012

Hello i'm NUFA

Assalamualaikum. Ya Allah lamanya tak update blog kan

Terima kasih Allah masih sudi beri pinjam nyawa pada aku lagi . Alhamdulillah


Haaa,, kawan2 perasan something kinda cute tak bila masuk zon larangn blog aku ni ?
Nampak tak . nampak tak ?
Sape tak nampak dia ta comel . kuikui

Tu laa nama blog aku tu haa , tetiba rasa gatal nak tukar nama bagi nampak comel lagi hikhik:)
#gedik nak mamposss !

Sebelum ni nama dia PERFECT TWO 

tapi sekarang nama dia




NUFA

 Description :-
" Saat orang bicara buruk mengenai kita, padahal kita tidak pernah mengusik kehidupan mereka, Itu adalah tanda bahawa kehidupan kita sebenarnya lebih indah dari mereka " ♥ so , keep smile and moving forward ^_____^
 
okay kalau nak tahu NUFA tu nama aku je singkatan dari NURUL FAIQAH :)
Nota NUFA // banyak maksud tersirat daripada description tuuu nnty aku citer ehh.
 

6 comments:

  1. apa nama band yg nyanyi lagu blog eqA? tajuk lagu ni? ost dlm filem lagenda budak setan kn syg?

    ReplyDelete
  2. Gio -getar hati . yup zirah sayang :)LBS

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. heheheh beli laa .. eqa ade jual :)

      Delete